..




 

ERDOĞAN SOSYAL KONUT PROJESİ İÇİN YENİ TALİMAT VERDİ


Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sosyal konutlar için yıl sonuna varmadan temelleri atıp inşaatlara başlama talimatını verdim.

Son dakika: Milyonların merakla beklediği ve şimdiden başvuru patlamalarının olduğu Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesiyle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan, temel inşaatlarının başlaması için talimatı verdi. Açıklamalarında Erdoğan, "Talimatı verdim, yıl sonuna varmadan, hangi şehirde ne kadar yapıyoruz, ona göre bir taraftan temelleri atıp inşaatlara başlayacağız" dedi.

Milyonların merakla beklediği Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin tanıtımı geçtiğimiz günlerde yapılmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın detaylarını paylaştığı projeyle ilgili 14 Eylül'de başlayan başvurulardan adeta patlama yaşanıyor.

ERDOĞAN, İNŞAATLARIN BAŞLAMASI İÇİN TALİMATI VERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan'daki Şangay Zirvesi'nde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sosyal konut projesiyle ilgili de açıklamalarda bulunan Erdoğan, sosyal konutların temel inşaatlarının yıl sonuna varmadan başlaması için talimatı verdi. Açıklamalarında Erdoğan, "Talimatı verdim, yıl sonuna varmadan, hangi şehirde ne kadar yapıyoruz, ona göre bir taraftan temelleri atıp inşaatlara başlayacağız" ifadelerini kullandı...

..


. ..