Reklamlar

Diş ağrısı göze vurur mu

En çok merak edilen konulardan birisidir. Leylak.ORG web sitemizin sağlık kategorisine şöyle bir soru geldi. Diş ağrısı göze vurur mu bizde araştırma yaptık tanıdığımız diş doktorlarından bilgiler aldık ve bu makaleyi derledik.

Diş ağrısı göze vurur ve göze vurmakla kalmaz gözün etrafında şişlikler ve kızarıklıklarda oluşturur. Diş kökleri uzundur ve baş kısmından kulağa göze kadar çıkabilir.

Diş köküne kadar ulaşmış diş ağrısı belirtileri çürük kemikleri deler ve buradan başka yerlerinize ağrılar yapar. Hatta bazen insan da psikolojik olarak ağızda sanki diş büyüdüğünü hissedersiniz. Aslında öyle bir şey yokta insan işte dilinizle çürük dişinize dokunduğunuzda bu hissi alabilirsiniz.
Çürük dişler uzman diş teknisyenlerine gösterilmelidir. Yoksa kalp ağrısı ve hatta sizi felç edecek sonuçlara kadar gider.

Buda yaşam düzeyinizi baya bir olumsuz yönde etkiler. Dişlerinizin şiddetli ağrılar vermemesi için günlük düzenli olarak bakımını yapın ve en az 6 ayda bir diş çürük diş ağrısı nasıl geçer doktoruna ağrı sızı olmasada rutin kontrollerinizi yaptırın. Diş çürüğü demek kötü nefes demek mutsuz gülüşler demek buda sizi toplumdan arkadaş ortamlarından ve sosyal etkinlerden her zaman geri plana atar.
Kaynak: diş ağrısı içi ne yapılmalı

FACEBOOK YORUMLARI
Haberzamani.com.tr YORUMLARI Bu haber hakkında 0 yorum yapıldı
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
TWİTTER YORUMLARI

Twitter Comments Alanı Buraya Gelecek