Reklamlar
Hayat 2018-01-23 20:03:51 Siyah Gazete

En Gercekci Arkadaslik Sitesi Sevince.com

Sevince, Android ve IOS cihazlarda kullanabileceğiniz bir arkadaşlık uygulamasıdır. Uygulama, belirlediğiniz mesafeler arasında yaşayan ya da bir süredir o bölgede olan potansiyel eşleşmeleri göstermek ve beğendiklerinizle eşleştirme görevini üstleniyor. Hayatına renk katmak ya da değişik sosyal ortamlarda bulunmak isteyenlere arkadaş bulma görevini yerine getiren Sevince, 2018 yılının en iyi arkadaşlık uygulamaları arasında yer alıyor.

Konum tabanlı çalışan Sevince, belirlenen mesafeler arasında size en uygun partnerleri bulur ve beğendim, çok beğendim, beğenmedim sekmeleriyle bu partnerlerle eşleşir ya da eşleşmeyi reddedersiniz. Sosyalleşmek adına hiç tanımadığınız insanlarla vakit geçirmeye çalışmak yerine önceden eşleşip, sohbet edip biraz olsun tanıdığınız insanlarla gerçek hayatta keyifli saatler geçirmenizi sağlayan Sevince, gerçek anlamda başarılı bir uygulama.

Diyelim ki yaşadığınız bölgede konuşmak istediğiniz ama reddedilme korkusuyla adım atamadığınız birisi var; işte Sevince tam olarak bu noktada devreye giriyor. Kendisine bir eşleşme talebinde bulunduğunuzda, karşı taraftan gelecek bir olumlu bildirim sohbete başlamanıza yetiyor. Dilerseniz gerçek hayatta da buluşarak bu eşleşmeyi daha da ilerletebilirsiniz.

Kendi içerisinde mesajlaşma olanağı sağlayan arkadaşlık uygulamaları arasında hızla kabullenilen ve kullanıcıları tarafından oldukça başarılı görülen Sevince, yeni dönem arkadaşlık uygulamaları arasındaki yerini korurken, aynı zamanda sürekli güncellenmesi ve yenilenmesiyle de kullanıcılarını mutlu ediyor.

Sevince, kullanım süresi boyunca tam gizlilik ile çalışır; yani beğendiğiniz insanlar hiç kimseyle paylaşılmaz. Aynı şekilde gizli kalmasını istediğiniz hiçbir bilgi, hiçbir koşulda başkalarıyla paylaşılmaz.

“Hayat Sevince güzel” sloganıyla tanıtılan Sevince, gerçek bir arkadaşlık deneyimi ve sosyalleşme aracı. Hem vaktinizi harcamanıza gerek kalmadan en doğru kişi ya da kişileri seçmenize olanak sağlıyor hem de güvene dayalı bir ilişki kurabilmeniz açısından zemin yaratıyor.

Alanında uzman bir ekip tarafından yaratılmış olan Sevince, arkadaşlık uygulamaları arasında oldukça popüler ve bu popülerlik git gide artmakta. Eski arkadaşlık siteleri ya da sohbet siteleri yerini cep telefonu uygulamalarına bıraktığı andan itibaren yapılan analizler neticesinde ortaya çıkartılan Sevince, kullanıcılarının talepleri ve ihtiyaçlarını ortaya çıkartarak en faydalı kullanımı sağlamaktadır.

Sevince, Android ve IOS tabanlı cihazlara ücretsiz olarak indirilebilir.

Site: https://sevince.com/

Uygulama:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sevinceapp

FACEBOOK YORUMLARI
Haberzamani.com.tr YORUMLARI Bu haber hakkında 0 yorum yapıldı
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
TWİTTER YORUMLARI

Twitter Comments Alanı Buraya Gelecek