Reklamlar
Hayat 2016-09-16 04:43:20 Siyah Gazete

Medyum Ali Gürses Hoca papaz büyüsü yorumları

medyum ali hoca

Merhaba. Sizlere başımdan geçen bir anıyı anlatmak istiyorum. Benim çocukluktan beri tanıştığım bir arkadaşım vardı. Neredeyse ilkokuldan beri beraberdik, aynı mahallede oturuyorduk. O zamandan beri hiç ayrılmadık, birlikte ağlar birlikte gülerdik.

 

İlk aşklarımız, ilk kavgalarımız hep birlikte oldu. Bundan 2 ay önce ilk kez kavga ettik. Hem de ne kavga… Benim hakkında sağdan soldan duyduğu sözlere inanıp ve başkalarının dolduruşlarına gelip bana tavır koydu. İlk duyduğumda inanamadım, şaka yapıyor sandım, ciddi olduğunu anlayınca ise izah etmeye çalıştım ama nafile. Bana karşı çok soğuk davranıyor ve konuşmak dahi istemiyordu.

Bir süre sonra ne olduğunu anladım. Arkadaşımın yeni bir kız arkadaşı vardı, bana göre çok hafifmeşrep bir kızdı ve arkadaşıma yakışmıyordu. Bunu ona söylemiştim ama ciddi düşünmediği için hevesini alsın, sonra nasılsa kızın nasıl biri olduğunu kendi de görür, bırakır diye düşünmüştüm. Biz arkadaşımla sürekli birlikte olduğumuzdan ve yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmediğinden kız da ona soğuk davrandığımı, onu istemediğimi anlamıştı ve bana trip yapıyordu. Meğerse bu kız, arkadaşıma iyice kancayı atmış. Onunla evlenmeyi kafasına koymuş. Buna engel olarak da beni gördüğü için, önce beni devreden çıkartmak istemiş. Bana büyü yaptırmış olabileceğinden şüphelenerek internette araştırmaya başladım. Medyum Ali Gürses ismini tesadüfen gördüm, okuduklarıma çok kafam takıldı.

Hemen aradım ve konuştuk, bana yardımcı olacağını söyledi. Gerçekten de kız bana ve arkadaşıma papaz büyüsü yaptırmış. Medyum Ali Hoca bana büyü bozma işleminin zor olduğunu ama inşallah bozacağını, daha sonra da arkadaşımla benim aramda muhabbetin artması için bir işlem daha yapacağını söyledi. Ali Hocamın sözünden hiç çıkmadım verdiği süreyi sabırla bekledim ve sonunda bir sabah arkadaşım evimin önüne geldi, beni çağırdı, sanki hiç bir şey olmamış gibi birlikte bira içtik, dertleştik. O kızdan ayrılmış. Bana karşı bakışları çok mahçuptu ama ben büyütmedim, çünkü arkadaşlık bunu gerektirir. Buradan eğer okuyorsa Medyum Ali Hocama çok teşekkür ediyorum, her fırsatta herkese de tavsiye ediyorum. Allah herkesin karşısına doğru dürüst insanlar çıkarsın.

FACEBOOK YORUMLARI
Haberzamani.com.tr YORUMLARI Bu haber hakkında 0 yorum yapıldı
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
TWİTTER YORUMLARI

Twitter Comments Alanı Buraya Gelecek