Reklamlar
Teknoloji 2016-12-14 03:33:24 Siyah Gazete

Profesyonel itfaiye araçları

Türkiye’nin gururu olan Volkan İtfaiye dünyadaki çeşitli fuarlarda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor, yaptığı bir çok ve ülkemize kazandığı birçok ilk ile adından bolca bahsettiren ve bunu ilerde de yapmaya devam edecek olan Volkan İtfaiye başarılı üretim hayatına devam ediyor.

 

Volkan İtfaiye’nin kurucusu olan İsa Tecim gelecek yıllarda Volkan İtfaiye’nin bir dünya markası olacağını ön görüyor. Tecim bu konuda haklı çünkü gerçekten büyük işler başaran Volkan İtfaiye araçları özellikle ülkemizde itfaiye araçları konusunda birçok muhteşem ilke imza atmayı başarmıştır. Bunlardan bazılarını sayacak olursak; Ülkemizin ilk 18 metre hidrolik merdivenli aracını üretti, daha sonraları bunlardan en önemlisi ilk uçak söndürme aracını ve ilk modüler itfaiye aracını üretti.

 

İlkleri yapmaya devam eden Volkan İtfaiye bu işe başlarken sadece 80 metre karelik bir alana sahipti ve iki elin parmak sayısından daha az olan bir ekiple yola çıkan Volkan İtfaiye şimdilerde 135.000 metre karelik bir alana sahip ve daha profesyonel bir çalışma politikası izlemekte. İtfaiye araçları ve daha fazlası için Volkan İtfaiye’nin internet adresini ziyaret edin ve referanslara ve yaptıklarına göz atın.

http://volkan.com.tr/

 

FACEBOOK YORUMLARI
Haberzamani.com.tr YORUMLARI Bu haber hakkında 0 yorum yapıldı
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
TWİTTER YORUMLARI

Twitter Comments Alanı Buraya Gelecek