Kim Milyoner Olmak İster'de doktorun bilemediği tıp sorusu olay oldu Kaynak Yeniçağ: Kim Milyoner Olmak İster'de doktorun bilemediği tıp sorusu olay oldu 2021-02-07 21:06:32








ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmada son yılların en ilginç anları yaşandı. Soruyu yanlış cevaplayan ve "omurilik soğanı"nı bilemeyen doktor, hem izleyicileri hem de sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun şaşkına çevirdi. 

TV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmada son yılların en ilginç anları yaşandı.

Mehtap isimli yarışmacı "Hangisi beyindeki bir bölgeye verilen addır" sorusunda joker hakkını kullandı. Yarışmacı kadın, söz konusu 4. soruda, aile hekimi olan bir doktor arkadaşını aradı. Soruyu defalarca okuyan kadın, doktor arkadaşının “Omurilik sarımsağı” seçeneğini söylemesinden sonra, kendisinin de aklına ilk olarak “Omurilik sarımsağı” seçeneğinin geldiğini ifade ederek, bu şıkkı seçti.

Soruyu yanlış cevaplayan ve "omurilik soğanı"nı bilemeyen doktor, yarışmacı kadının elenmesine neden oldu.

Programın sunucusu Kenan İmirzalıoğlu ise cevaba bir hayli şaşırdı. Doktorun cevabı vermesinden sonra ve yarışmacının şıkkı seçmesinden sonra, "Ali Bey doktordu di mi Mehtap Hanım, hangi bölüm?" diye soran İmirzalıoğlu, daha sonra ise "Acaba Ali Bey’in kafası mı karıştı diye düşünüyorum. Ben Ali Bey’i birazcık kurtarmaya çalıştım da kurtaramadım galiba. Ali Bey’in bu sorunun cevabını bildiğinden eminim, emin olmak istiyorum. Heyecandan karıştırdığını düşünüyorum, düşünmek istiyorum" dedi.