Reklamlar
Hayat 2017-12-03 20:52:44 Siyah Gazete

23 İle Kar Yağışı

Meteoroloji’den yapılan son dakika değerlendirmesine göre İstanbul’da bu gece saatlerinden itibaren sağanak yağış bekleniyor. Yurdun birçok yerinde sağanak yağış ilk olarak etkisini gösterecek. Ama asıl yağış Salı günü başlıyor. Öte yandan Balkanlar üzerinden gelecek soğuk hava dalgası ülke genelinde kendisini hissettirecek ve hava sıcaklıklarının 8-16 derece azalarak mevsim normallerinin altına inmesi bekleniyor.

METEOROLOJİ’DEN KAR UYARISI

Önümüzdeki hafta içinde ise özellikle çarşamba gününden itibaren yurdun büyük bir bölümünde kar yağışı etkisini gösterecek. İstanbul’da da çarşamba günü karla karışık yağmur bekleniyor. Özellikle İçanadolu, Marmra, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu’da kar görülecek, Karadenizin bir kısmında yağış var.

05.12.2017 Salı günü: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz Bölgesi ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun batısının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağmur ve sağanak olarak başlayacak yağışların, Marmara’nın doğusu, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, İç Ege, ve İç Anadolu’nun kuzeyinde karlar karışık yağmur ve kar yağışına dönmesi bekleniyor.

Aksaray, Niğde, Kırşehir, Kayseri, Ankara, Yozgat, Sivas, istanbul, Yalova, Bursa, Kocaeli, Düzce, Sakarya, Zonguldak, Kütahya, Muş, Bingöl, Tunceli, Erzincan, Şırna, Hakkari, Van, Kars, Ardahan, Iğdır, Karaman, konya, Isparta, Burdur, Uşak, Bilecik, Eskişehir, Bayburt, Gümüşhane, Tokat, Çankırı, karabük, Kastamonu kar yağışının etkisinde olacak.

FACEBOOK YORUMLARI
Haberzamani.com.tr YORUMLARI Bu haber hakkında 0 yorum yapıldı
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
TWİTTER YORUMLARI

Twitter Comments Alanı Buraya Gelecek