Reklamlar
Teknoloji 2020-04-27 20:54:11 Siyah Gazete

Toshiba Klima

Günümüzde özellikle sıcak ortamlarda sıkça bulunan insanların klimaya ihtiyacı olmaktadır. Yaz aylarında sıcaklıkların 30 dereceyi aşmasıyla birlikte klimalar şiddetli bir şekilde çalışmaktadır. İ

 

İnsanlar mesleklerini icra ederken genellikle klimalı ortamlarda çalışma gösterir. Klimalardan temiz hava akışı sağlandığı için güvenli bir şekilde nefes almanız sağlanır. Toshiba klimaların birçok özelliği bulunur. Bu özellikleri sayesinde birçok insan yazın aha konforlu ortamda zaman geçirir. Toshiba klimalarında -15 dereceye kadar ısıtma, -10 dereceye kadar soğutma yapabilmektedir. Bu sayede yazın ve kışın çok amaçlı olarak kullanılabilir. Klimaların tümünde ozon tabakasına zara vermeyen gazlar bulunur. Bu sayede daha çevreci bir adım atılmış olunur. Toshiba klima tümünde büyük bir sessizlik hakimdir. Sessizlik içinde ortamı ısıtır veya soğutur. Günümüzde birçok klima çalışırken özellikle geceleri rahatsız edici sesler çıkarır. Öyle ki geceleri uyutmaz derecede sesler çıkararak klimayı kapatmak zorunda kalırsınız. Toshiba klimalarda bu durum geçerli değildir. Ultra sessizlik özelliğiyle sadece size gelen sıcak veya soğuk havayla karşılaşırsınız. Bu sayede sessizlik içinde uyuma imkanı elde etmiş olursunuz. Toshiba klimalarda bulunan bir özellik sayesinde içerisinde barınan tozlar ve mikroplar size karşı üflenmez. Bu teknoloji sayesinde içeride yer alan bakteriler ve mikroplar filtreden geçirilir. Bu filtre vasıtasıyla size mikroplar ulaşmaz. Evinizin, işyerinizin veya ofisinizin içerisi bahar temizliği yapılmış gibi kokacaktır. Ayrıca tüm klimalarda gece modu özelliği bulunur. Bu özellik sayesinde geceleri uyumadan önce klimanızın kumandası vasıtasıyla uyku moduna alabilirsiniz. Siz uykudayken klimanız oda ortamına uygun sıcaklığı belirleyerek daha güzel uyku uyumanızı sağlar. Ayrıca uzaktan kumanda sayesinde işlemlerinizi anında yapabilirsiniz. Klima üzerinde kendi konforunuza uygun ayarlamalar yapabilirsiniz. Bu işlemler uzaktan kumanda ile mümkündür. Bu ayarları kumanda üzerinde ayrıca kaydedebilme imkanınız vardır.

Toshiba Klima Kampanyası

Toshiba popüler bir maka olduğu için müşterilerine yönelik çok sayıda kampanya düzenler. Bu kampanyalardan yararlanmak için resmi sitesi üzerinden takip işlemi yapabilirsiniz. Toshiba klima kampanyalarında genel olarak 1 fiyatına 2 klima şeklinde kampanyalar sunar. Bu kampanyalar genellikle sürekli olarak güncellenir.

 

Toshiba klima modellerine göz atmak ve fiyatlarını görmek için http://erttoshiba.com/ Adresini ziyaret edebiirsiniz.

 

FACEBOOK YORUMLARI
Haberzamani.com.tr YORUMLARI Bu haber hakkında 0 yorum yapıldı
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
TWİTTER YORUMLARI

Twitter Comments Alanı Buraya Gelecek